Werkzaamheden

waarin we excelleren

Design

Is onze core bussiness. Zonder onszelf al te zeer op de borst te kloppen stellen we dat ons design een belangrijk onderscheidend kenmerk van Websaloon is

Web Design

Er is veel te winnen met in het oog springende websites, die ook nog eens gemakkelijk te vinden zijn in de zoekmachines.

Productie

Een ontwerp concept is slechts het begin van een geslaagd project.
Daarna volgt de executie in alle gewenste media. Denk daarbij aan print, web, outdoor of events. Daar maakt Websaloon het verschil met een rijke ervaring en in vele uitvoeringen gespecialiseerde partners.

Marketing

Een vaak misbruikte term voor het simpelweg aan de man/vrouw brengen van een product of dienst. Om het marketingplan in werking te stellen, heeft Websaloon de juiste gereedschappen om de doelen te realiseren.

social media

Met Websaloon bestuurt u effectieve en meetbare uitingen van uw bedrijf op de diverse sociale platforms die er voor u toe doen. Campagnes die actueel zijn en nauwkeurig gericht op uw doelgroep, zelfs zo nodig regionaal gericht.

Content

Wij creëren content, zoals e-mail nieuwsbrieven, social media posts, video's en graphics. Daarbij richten we ons op specifieke doelgroepen in een specifieke context.
Via de verspreiding van content over jouw merk op blogs, sociale platforms, websites en via persberichten wordt de brand-awareness vergroot.
Door het informeren/beïnvloeden van (potentiële) klanten, worden deze goed voorgelicht tijdens over de voordelen van jouw product of dienst.
Het regelmatig publiceren van content op je website, blog, Facebook of ander medium bevordert de relatie met je klanten en prospects.